Over mij

VISIE

Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en doe dat vanuit de visie dat: elk mens meer is dan haar/zijn gedachten, gevoelens en lichaam maar daarbij een spiritueel en zingevend wezen is; elk mens ook deel uitmaakt van sociale systemen en het grote geheel; elk mens beschikt over krachtige innerlijke hulpbronnen en het potentieel tot verdere groei en ontwikkeling; problemen groeikansen zijn, en ons uitdaagt tot zelfverwerkelijking; levensvreugde en geluk voor iedereen mogelijk is; en dat leven vanuit authenticiteit bijdraagt aan een betere wereld.

AFRA

Na jaren met veel plezier samengewerkt te hebben met mijn maatje en levenspartner Bep Vlot is het moment gekomen dat ik onze praktijk onder mijn naam verder voort mag zetten. Ik voel mij bevoorrecht om daarin te mogen werken met mensen die graag voor kortere of langere tijd gebruik willen maken van de mogelijkheden die ik mag bieden als coach, therapeut of teacher.

SCHOLING EN OPLEIDING

Ik ben en word geschoold door ’s levens wijze lessen, de natuur en ontmoetingen met mooie mensen, door het gedachtegoed van inspirerende wijze mannen en vrouwen vanuit verschillende culturele, spirituele en psychologische stromingen en door opleidingen zoals:
Hypno- en regressietherapie, Inner Child therapy, EMDR en Traumaverwerking, Vrouwenhulpverlening, Helend tekenen, Opstellingswerk en Sjamanisme

ERVARING

Ik ben een mensenmens en heb altijd graag mensen willen helpen zichzelf te helpen, vandaar mijn opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige. Vanaf 1985 mijn eigen praktijk gestart waar ik naast coaching en therapie ook veel workshops heb gegeven. Naast eigen praktijk ben ik ook als ZZP’r werkzaam (geweest) voor counselor/coach/therapie opleidingsinstituten zoals SPSO (Utrecht) en BGL (Hoofddorp). Heerlijk om mijn kennis en ervaring ook in te mogen zetten als trainer en leertherapeut voor mensen die ook passie hebben om met mensen te werken. Mijn baan als casemanager in de ambulante GGZ sluit ik eind juni af en zal daar nog coachende taken blijven doen. Momenteel geniet ik daarnaast nog volop van de mooie ontmoetingen en processen in mijn eigen praktijk en persoonlijke leven.